Andreea Bălan nu s-a sfiit să vorbească în faţa fanilor săi despre despărţirea de George Burcea. A fost o perioadă extrem de dificilă pentru artistă, fără îndoială, dar ea a ales să povestească mici detalii despre relaţia eşuată în mai multe episoade ale vlogului său.

Acum, într-un interviu acordat Viva!, Andreea a povestit şi despre momentele în care relaţia s-a răcit între cei doi, iar George începea să plece de acasă.

“Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau.

Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume. Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar”, a povestit Andreea Bălan.

“Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”

Artista a mărturisit şi cum fac faţă cele două fetiţe, Ella şi Clara, acestei noi vieţi fără tatăl lor. “Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă”, explică Andreea.

“În primul rând, Clara nu vorbește, deci nu întreabă, iar Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă.

Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a povestit Andreea Bălan, potrivit viva.ro.