Adda a trecut prin multe situații de care până acum nu a știut nimeni. În cartea pe care a scris-o, cântăreața a povestit despre primul său iubit, care era extrem de agresiv și găsea mereu un motiv să o bată. Aceasta a mărturisit de asemenea că scrisul a fost ca o terapie pentru ea.

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. X a fost primul bărbat din viața mea. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid webcamul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze. Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate”, a scris Adda în cartea sa.

I-a dislocat maxilarul de Ziua Îndrăgostiților

Artista a povestit că acesta a bătut-o chiar de Ziua Îndrăgostiților pentru că nu i-a plăcut cum se machiase. I-a dislocat maxilarul și a amenințat-o că o va răni dacă va spune cuiva ce s-a întâmplat.

„Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant. Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urât la mine. După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți. Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai, în timp ce nu-mi dădea mesaje cu Iartă-mă!”, a mai scris Adda.

Care sunt cele trei ADDE

Adda a devenit deja cunoscută pentru faptul că spune povești prin muzica sa. Acum, aceasta a lansat o carte intitulată „Cele trei ADDE”, în care povestește întâmplări din viața sa de care nu a știut nimeni. Cântăreața ne-a făcut de asemenea cunoștință cu cele trei personalități ale sale. Ada este femeia blândă și iubitoare, care încearcă mereu să vadă numai ce e bun în oameni, Alexandra, care este o războinică a timpurilor moderne, și ADDA, artista care își transformă toate trăirile în muzică, astfel ajungând la inimile oamenilor și alinându-le sufletele. Această carte, scrisă cu vulnerabilitate și asumare, reprezintă povestea Addei și drumul său de la o adolescentă visătoare până la vedeta de astăzi. Tocmai de aceea, poate fi considerată o altfel de carte motivațională.