La aproape un an de zile de la dispariția Alexandrei, familia ei trăiește încă o dramă. Este vorba de sora mai mică a Alexandrei Măceșanu, Irina, pentru care părinții au stabilit niște măsuri drastice de teamă că i se poate întâmpla ceva.

Conform părinților, aceasta nu are voie să părăsească locuința fără să fie însoțită și de fiecare dată când merge la școală sau la antrenamentele de fotbal feminin ori meditații, tatăl său o însoțește și chiar și la magazin, copila merge împreună cu mama ei. În cazurile în care merge la joacă, Irina are voie să plece doar împreună cu verișoara sa mai mare.

Tatăl fetei mărturisește că încearcă astfel să își protejeze fata pe cât posibil, scrie impact.ro.

„Da, o protejăm cât se poate de mult. Este foarte vulnerabilă în această perioadă și încercăm să îi fim mereu alături.”

Incidentul surorii ei, Alexandra a fost ținut ascuns de Irina. Familia nu i-a spus ce s-a întâmplat cu sora ei mai mare, ci că este plecată într-o călătorie mai lungă și că se va întoarce la un moment dat. În acest fel au crezut de cuviință să o protejeze pe micuță, care totuși a aflat de cele întâmplate cu sora ei mai mare de la televizor și chiar a suferit un șoc la aflarea veștii, având nevoie de multe ședințe la psiholog pentru a-și reveni.