Deși Dani Oțil are încredere deplină în sistemul său imunitar, se pare că acesta nu este atât de „indestructibil”.

Prezentatorul Tv de la emisiunea de pe Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”, a trecut prin niște momente destul de dificile din cauza unei gripe, căreia nu a crezut că îi va putea face față, scrie Cancan.

La început, povestește Oțil, era amuzat de ultimele știri în care se auzea că din cauza gripei oamenii ajung la spital, însă după ce virusul l-a acaparat, i s-a schimbat complet percepția.

„Cele mai urâte două zile din viața mea”

„Când auzeam că de ce gripă se merge la spital, râdeam…în vârful canapelei. Eu nu răcesc, de fel, decât foarte, foarte greu, pentru că îmi petrec viața mult în munte. În schimb, se pare că se lipește de mine orice. Dacă stau lângă cineva bolnav, imediat se lipește de mine”, a povestit Dani Oțil.

Prezentatorul a fost atât de speriat de starea sa de sănătate, încât acesta ajunsese să se gândească cine va prelua datoriile sale de la bancă.

„Cele mai urâte două zile din viața mea, din punct de vedere medical, au fost când am avut nenorocirea asta de gripă. Vă jur, într-una dintre ele, mi-am luat rămas-bun de la rude! Tremuram atât de tare și mă sfârșeam încet, încet, încât mă gândeam cui să-i las datoriile la bancă”, a povestit prezentatorul tv.