Vești proaste pentru mii de români care locuiesc în Sectorul 4 din București. O importantă taxă se majorează. Vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare dacă beneficiază de acest lucru din partea primăriei conduse de Daniel Băluță de la PSD.

Taxa de parcare mărită

Începând cu data de 01.01.2021, conform prevederilor H.C.G.M.B. Nr. 139 din 30.04.2020 (Anexa 2), nivelurile taxei pentru utilizarea locurilor de parcare de reședință sunt următoarele:

ZONA TAXA/ZI/VEHICUL TOTAL

ZONA A 0,23 lei/zi/vehicul 84 lei

ZONA B 0,18 lei/zi/vehicul 66 lei

ZONA C 0,15 lei/zi/vehicul 55 lei

ZONA D 0,10 lei/zi/vehicul 37 lei

Contribuabilii care au achitat taxa de parcare de reședință în perioada 01 – 04 ianuarie 2021 sunt rugați să procedeze la achitarea diferenței de plată.

Totodată vă reamintim că termenul de plată pentru parcarea de reședință este până la data de 31 martie 2021 iar pentru abonamentele din parcările publice, termenul limită este 31 ianuarie 2021, se anunță într0un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 4 din București.

Băluță, anunț pentru cei din Sectorul 4

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat luni că Spitalul ‘Bagdasar-Arseni’ va avea în curând o nouă Unitate de Primiri Urgenţe.

“Servicii medicale demne de o ţară europeană! În curând, Spitalul ‘Bagdasar-Arseni’ va avea o unitate de primiri urgenţe nouă, dotată cu echipamente de ultimă generaţie, care îi va ajuta pe doctorii de la ‘Bagdasar’ să ofere oamenilor în nevoie o intervenţie rapidă şi sigură. Aparatura medicală a fost adusă deja şi urmează să fie montată. În paralel, constructorii se ocupă de ultimele detalii şi finisaje”, a postat Daniel Băluţă, luni, pe Facebook.

Primăria Sectorului 4 anunţa pe 8 mai 2020 că va construi o nouă Unitate de Primiri Urgenţe în curtea spitalului, că aceasta va fi amenajată pe o suprafaţă de 1.236 mp, va avea un regim de înălţime S+P+2E şi va fi conectată, printr-o pasarelă suspendată, de corpul C al spitalului, la nivelul etajului 2.

“Noua structură va permite astfel desfăşurarea activităţii în cele mai bune condiţii a unei echipe medicale de peste 170 de cadre medicale, care în prezent profesează în condiţii dificile. Asta întrucât actuala Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, aflată la parterul imobilului, funcţionează impropriu, din cauza numeroaselor căi de acces spre interiorul spitalului, folosite inclusiv de către persoane neinternate şi care transformă acest spaţiu într-o zonă mixtă de aşteptare şi de urgenţă, fapt ce duce la numeroase probleme de igienă şi chiar la situaţii conflictuale cu cadrele medicale”, preciza autoritatea locală.