Totul s-a întâmplat în America. Este vorba despre o femeie care se afla pe lista ”Most Wanted”, pentru complicitate la crimă. Deși aceasta a fost de negăsit o lungă perioadă de timp, poliția din statul american Oklahoma a reușit să o prindă, iar șirul întâmplărilor este unul fără precedent.

Mai exact, suspecta a întrebat despre banii oferiți drept recompensă pentru prinderea ei, la postarea de pe Facebook prin care se anunța că este dată în urmărire.

Este vorba despre Lorraine Graves, care ulterior a fost arestată pentru complicitate la crimă, după ce a comentat la o postare a Departamentului de Poliție din Tulsa prin care se anunța că este dată în urmărire, arătândus-se interesată de banii de pe recompensă. „Unde sunt banii pentru recompensă”, a întrebat ea, potrivit Insider.

Un utilizator i-a recomandat să se retragă

La scurt timp după ce a postat comentariul, oamenii legii au intrat pe fir. Mai mulți utilizatori au fost și ei implicați în tot acest proces.

În ceea ce privește acuzațiile aduse femeii, Lorraine Graves era căutată pentru complicitate la crimă de mai bine de trei luni, după ce Eric Graves, 30 de ani, a fost găsit împușcat mortal într-un apartament. Pe lângă femeia căutată de autorități, alți doi suspecți au mai fost acuzați de crimă în acest caz controversat.

De menționat este faptul că, deși a fost avertizată de un internaut, femeia nu a reacționat în niciun  fel. Mai exact, fupă ce s-a interesat de banii pentru recompensă, un utilizator i-a răspuns să fie precaută.

„Mai bine stai departe de rețelele sociale, pentru că te pot urmări”, a scris acesta. Între timp, după doar 24 de ore, Poliția a revenit cu o nouă postare prin care se anunța că femeia căutată pentru complicitate la crimă a fost prinsă.