Vica Blochina, căci despre ea este vorba, a înregistrat multe datorii, motiv pentru care aceasta a fost acționată în instanță iar judecătorii au decis că trebuie să plătească.

Potrivit informațiilor obținute de cancan.ro, Vica Blochina a fost dată în judecată de către Asociația de Proprietari din blocul în care locuiește. Inițial, magistrații au pus-o să plătească 7.000 de lei însă aceasta nu a plătit deloc restanțele, motiv pentru care vecinii au apelat la judecători pentru executarea silită. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 din București au decis că aceasta este bună de plată și au admis încuviințarea executării silite.

”Soluția pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 4.

Vica Blochina, acuzată de distrugere

Anul trecut, fosta iubită a lui Victor Pițurcă a fost acuzată de distrugerea unei bariere a unei parcări private din Dorobanți. se pare că proprietarii parcării au depus plângere împotriva ei pentru pagubele provocate.

”Așa cum face de fiecare dată, doamna Vica parchează la noi în curte și merge la salonul de lângă. Această parcare este privată și dedicată clienților noștri. Nu este normal să rupi bariera și să pleci ca și cum nu s-a întâmplat nimic

. O să depunem plângere pentru paguba pe care a provocat-o. Din câte în dau seama, doamna Vica crede că noi trăim în junglă”,  mărturiseau atunci martorii incidentului.