Chiar dacă este în continuare sub tutela trustului Kanal D, Victor Slav nu primește nici un salariu în perioada în care nu apare pe micul ecran. Totuși, se discută despre o revenire.

Potrivit primelor informații apărute, Victor Slav dorește să fie prezentator în show-ul “Survivor”, care se va filma în Republica Dominicană, iar discuțiile sunt încă în desfășurare.

De asemenea, nici cu Pro Tv nu este exclusă vreo colaborare, având în vedere faptul că Victor Slav a prezentat rubrica ”Meteo” acolo, cu ceva timp în urmă.

La Kanal D, Victor Slav a putut fi urmărit în emisiunile “Wowbiz”, “Vulturii de noapte” și “Îmi place dansul”.

 

În ceea ce privește viața personală, prezentatorul are o relație foarte apropiată cu fetița lui, chiar dacă nu locuiesc împreună. Deși a divorțat de Bianca Drăgușanu, cei doi au păstrat legătura, în special pentru micuța lor.

 

„Este incredibil și fascinant pentru mine cum un copil atât de mic poate fi atât de empatic. Există între noi o conexiune foarte puternică. Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil”, a povestit Victor Slav zilele trecute, potrivit viva.ro.