Este vorba despre Mirabela Dauer. Se pare că renumita cântăreață nu a avut o viață chiar atât de roz. Aceasta a fost măritată cu un bărbat care o bătea crunt, în anii tinereții, iar in relația celor doi a rezultat un copil. În prezent, însă, nimeni nu mai are nicio informație despre despre fiul artistei.

Se pare că fiul artistei a dispărut din ochii publicului atunci când aceasta s-a separat de bărbatul care îi era tată. În trecut, apropiații Mirabelei Dauer au dat detalii neștiute despre cine este Nanu, cum obișnuia să îl alinte cântăreața pe fiul ei.

Ce s-a întâmplat de fapt cu fiul artistei

Pentru Mirabela Dauer nu a fost niciodată simplu să vorbească despre Alexandru Popovici, sau Nanu, cum își alinta celebra solistă băiatul. Când acesta avea vârsta de 3 ani, aceasta a decis să se separe de tatăl fiului ei, deoarece era supusă la niște tratamente fizice destsul de grave.

Separarea de Traian Popovici a venit după ce fostul ei soț o amenințase cu moartea și a bătut-o și cu un fier de călcat. Totuși, printr-o împrejurare rămasă necunoscută, vedeta a ajuns să își lase băiatul în grija fostului partener de viață, chiar și după ce au divorțat. Mirabela Dauer mărturisise că acest lucru s-a întâmplat și deoarece nu a dorit ca întreaga custodie să ajungă pe mâinile lui Traian Popovici.

Mulți dintre apropiații cunoscutei interprete declarau în trecut că Nanu își caută mama celebră doar atunci când vrea bani. Dacă nu ajunge să îi primească, tânărul se face nevăzut.

 

Solista a fost căsătorită cu un bărbat care o bătea crunt

La divorț, Mirabela Dauer a mărturisit că soțul său a adus martori falși în instanța de judecată. Se pare că bărbatul a susținut în fața judecătorilor că și-a prin soția celebră când îl înșela, de aceea a fost decis ca fiul lor să rămână în grija tatălui.

„Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el… S-a întors cu fața la perete și a murit”, a susținut Mirabela Dauer, potrivit click.ro.

„Am făcut tot ce trebuie pentru a-mi recupera fiul. Nu s-a putut și nu mă interesează dacă voi fi acuzată pe veci pentru acest lucru. Mai mult nu puteam face. Acum, băiatul meu nu mai există”, a mai povestit cântăreața, în anul 2012.