Avertisment extrem de dur al specialiştilor după ce pe piaţă au apărut mai multe produse care ar vindeca oamenii de COVID. Nu mai luaţi acest medicament! Medicul Virgil Musta de la Timişoara a spus clar. Vă face doar rău.

Virgil Musta, avertisment pentru toţi românii

Medicul Virgil Musta lansează un avertisment extrem de serios pentru toţi românii. De altfel, absolut toţi specialiștii îndeamnă populația să nu se lase păcălită de reclamele care promovează medicamente minune anti-COVID.

Medicul infecționist, Virgil Musta, atrage atenția că un spray nazal care va intra luna viitoare pe piață și este promovat ca fiind capabil să distrugă 99% dintre virușii care duc la apariția COVID-19 este de fapt un preparat cosmetic, nu un medicament.

“Acesta preparat al unei companii franceze de fapt nu este medicament; este un preparat cosmetic. Fiind preparat cosmetic, este mai mult mai simplu să-l introduci în ţară, nu-ţi trebuie atât de multe avize.

Şi faptul că spune că omoară 99% din viruşi eu cred că este o problemă de marketing, pentru că eu am îndoieli legate de faptul că au făcut studii riguroase. Şi e dificil să faci studii de a vedea capacitatea de a distruge viruşi”, a explicat medicul.

Zilele trecute, specialiști în medicină au avertizat că nici Ivermectina nu are avizul Agenției Naționale a Medicamentului și nu poate fi folosită în tratamentul anti-COVID.