România a rămas fără premier după eșecul în alegeri al celor de la PNL. Ludovic Orban și-a dat demisia, iar președintele Klaus Iohannis l-a numit pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, în funcția de premier interimar.

Nicolae Ciucă, anunț pentru toată România!

Chiar acum, Nicolae Ciucă a făcut primele declarația din funcția de șef interimar la Palatul Victoria. Ciucă a vorbit despre ce obiective are Guvernul condus de el. Mai exact, stăvilirea pandemiei de coronavirus și finalizarea anului 2020 din punct de vedere economic.

Mai mult, Nicolae Ciucă a anunțat că își va păstra și funcția de ministru al Apărării Naționale.  „Vom continua cu prioritățile în privința pandemiei de coronavirus. Pentru oprirea pandemiei și continuarea implementării strategiei pentru vaccinare.

Vom continua măsurile economice de ajutor pentru firmele afectate de pandemie. Vom finaliza economic anul 2020 și vom pregăti foarte bine anul 2021. Vreau să îi multumesc lui Ludovic Orban pentru echilibrul în privința măsurilor luate pe domeniul economic față de cele sanitare. Voi continua să fiu în toată această perioadă și ministrul Apărărăii Naționale”, a spus Nicolae Ciucă.