Denise Rifai se declară revoltată de ”râurile de apă” care se formează după fiecare ploaie în București.

Fosta moderatoare tv este nemulțumită de ineficiența Primăriei Generale în a decongestiona traficul sufocant din Capitală.

”De ce?”

”Și acum, căci mă frământă Un Gând, de câteva zile deja!

Vreau să Înțeleg cum e posibil ca Unica măsură pe care o ia Primarul General în acest, atât de sufocat oraș, este Restricționarea Traficului pentru Plimbări Pietonale ?????!!!!!
Măi, suntem bine la cap????! Restricționarea traficului ????!! Adică închidere de artere și de zone întregi. Dar de ce ???!!!

Aloooo, doamna care se vrea Șefa mare la Pesedeu, doamna Edil, Cine e ăla de vă dă ideile astea ????!!”, a scris Rifai pe Facebook.

”Măi oameni buni, dar oare pe aceste Minți Luminate care “conduc” și “gospodăresc” acest minunat Oraș, nu le deranjează RÂURILE DE APĂ care se formează mai nou o dată la două zile, la fiecare val mare de ploaie ????!

Alooo, Primăria Municipiului București!!!! Ni se ineacă motoarele mașinilor LA PROPRIU în râurile de apă care se creează pe cele mai importante artere din Capitală. Și Slavă Cerului, că a plouat ca la nebuni, zilele astea.

”Nu pot să înțeleg”

Eu nu pot să înțeleg de ce toate măsurile sunt doar așa la mișto și de fațadă, doar ca să stârnească parcă și mai tare revolta bucureștenilor.

Ps. Mă uitam și la parcul Herăstrău. Același Film. “Mințile luminate” i-au schimbat doar numele și atât. Peisagistică – Zero – doar ce a dat bunul Dumnezeu și atât, lacul – cum era și odinioară – benzi de jogging separate de benzile de biciclete și de culoarul celor care se plimbă – NU EXISTĂ; asfaltul, același, cu eternele dâmburi în care venim în nas, dacă nu suntem atenți.

Încă o dată, Întreb. Aloooo, Primăria Municipiului București, E CINEVA ACASĂ ????!
Nu de alta, dar noi vă plătim. Și ne costați chiar scump”, a adăugat Denise Rifai.