01:44 Grupuri parasesc piata. Se striga "ne vedem si maine". Mai sunt cateva mii. In continuare portile guvernului sunt blocate.

01:34 La portile guvernului lumea striga si huiduie. Multi vorbesc de proteste in fiecare zi. La ora aceasta in B sunt -8 grade.

01:24 Piata se goleste treptat. Inca sunt peste 6.000. Lumea ramane agitata la gardurile Guvernului si la porti.

O femeie a iesit din incinta Guvernului la poarta si a incercat de mai multe ori sa ii provoace pe manifestanti.

01:17 Cele doua ordonante au fost publicate in Monitorul Oficial.

01:15 Multimea a inceput sa scada in numar Dar tot vorbim de circa 10.000 de persoane.

01:05 La fata locului au sosit mai multi jandarmi echipati si incearca sa ii adune pe protestatari de pe strazile laterale. Manifestantii i-au primit cu huiduieli, reprosandu-le ca apara hotii si ca au depus un juramant sa apere tara.

00:54 La ora aceasta in cladirea Guvernului nu se mai afla nici premierul si nici unul dintre ministrii cabinetului.

00:52  Se striga "Nu scapati" si "Si jandarmeria apara hotia". Spiritele sunt inflamate. Zeci de jandarmi sunt pozitionati in piata Victoriei. De la megafoane se striga "Fara violenta" si ca jandarmii isi fac doar datoria. Se striga "Drangea, nu uita, te asteapta Rahova" si "Chemati elicopterul". La poarta dinspre strada Paris vin noi trupe de jandarmi.

La ora 00,45 în faţa Guvernului se adunaseră 12.000 de protestatari. Poliţia a închis traficul pe strada Lascăr Catargiu, cea care face legătura între Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei. Juraliştii aflaţi în clădirea Guvernului au fost blocaţi acolo şi nu mai pot să iasă.

00:41 Numarul manifestantilor a ajuns la 12.000. Multa lume se misca pe lateral. Se huiduie si multi alearga. Se striga "Iesi afara, javra ordinara".
00:33 Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene la intrarea de pe strada Paris dupa ce un grup de protestatari a incercat sa forteze intrarea in curtea guvernului
00:30 Noi estimari. Numarul manifestantilor din Piata Victoriei a urcat la circa 12.000. Multimea ajunge din gardul Guvernului pana la trotuarul de la Antipa si parcarea din Victoriei.
00:22 Se striga "Liviu Dragnea iti dorim, iti dorim tot anul, sa te duci la puscarie cu Sorin Grindeanu".  Grupuri de manifestanti se misca catre zona laterala a cladirii Guvernului. Se striga: "Fara violenta" si "Nu plecam".Protestele nu sunt violente. In continuare lumea vine din toate partile. Pe jos, pe mijloc bulevardului, numarul manifestantilor creste.
00:10 Este lume la toate portile. Accesul la cladire e blocat, scrie Hotnews.

Sunt incidente la protestul de marți seara din fața guvernului. Zeci de tineri au forțat intarea în sediu, trăgând de gardurile instituției.Mai mulți tineri au reușit să intre în spațiul interzis din curtea Palatului Victoria, dar au fost evacuați pașnic de către jandarmi. Intrarea s-a făcut pe partea dinspre bulevardul Iancu de Hunedoara.

S-a încercat crearea unei alte breșe în fața clădirii Executivului.

Jandarmeria a decis să suplimenteze numărul efectivelor din Piața Victoriei. Conform unor informații, mai multe mașini cu scutieri și jandarmi echipați pentru lupte de stradă vor ajunge în fața Guvernului. Ceea ce înseamnă că aceştia sunt dotaţi inclusiv cu tuburile cu gaze lacrimogene.

”Au fost încercări de a pătrunde în curtea guvernului. Vom interveni, dacă e nevoie, gradual, vom încerca să evităm folosirea materialului din dotare și a forței.”, a spus la o televiziune Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei.

Jurnaliştii au fost blocaţi timp de aproape două ore în Palatul Victoria, după anunţul privind adoptarea OUG pe justiţie, când oamenii au început să se strângă în faţa Guvernului pentru a protesta. Angajaţii SPP au primit ordin să nu lase pe nimeni să mai intre sau să iasă din Palatul Victoria. Ulterior, juranlistii au fost evacuaţi.

Premierul şi miniştrii au plecat din Palatul Victoria imediat după şedinţa de Guvern.

Au început proteste şi în ţară. La Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov sunt deja câteva sute de oameni ieşiţi în centrele oraşelor.

La Sibiu protestează 5000 de oameni, la Cluj 8000 de persoane, la Iasi 1000, la Timisoara 1500 de oameni se află în strada. Proteste sunt şi la Constanta, Suceava, Bacau, Baia Mare, Arad.