Anul nou a adus și un anunț surpriză la echipa condusă și patronată de fiul lui Liviu Dragnea. Erik Lincar redevine antrenorul echipei Turris Turnu Măgurele, după ce demisionase în urmă cu trei luni. Mutarea este cu atât mai surprinzătoare cu cât despărțirea din toamnă nu a fost una amiabilă.

Lincar a părăsit banca lui Turris la finalul lunii septembrie, când echipa ocupa primul loc în Liga 2, după un conflict avut cu atacantul Cristi Bud. Formația din Turnu Măgurele anunța atunci despărțirea cu un mesaj sugestiv: „Când cade zăpada şi suflă viforul, LUPUL singuratic moare, dar HAITA supravieţuieşte!”.

În ultima zi anului 2019, teleormănenii au anunțat revenirea: „Acum la cumpăna dintre ani, vă urăm un călduros La mulţi ani!, anunţând pe această cale şi faptul că am ajuns la un acord cu domnul Erik Lincar pentru preluarea funcţiei de antrenor principal. Bine ai revenit acasă, Mister!”.

Între timp, Lincar a pregătit-o pe Concordia Chiajna, formație de care a oficializat despărțirea în urmă cu o săptămână. Turris a fost pregătită după „divorțul” de Lincar de Florin Bratu și Marius Baciu.

Lincar a lăsat echipa lider și o preia acum de pe poziția a 5-a, la 9 puncte distanță de primul loc ocupat de UTA.