Mugur Mihăescu s-a infectat cu COVID! Cum se simte actorul: Nu ies afară de nebun

Joi seara, Mugur Mihăescu a declarat în emisiunea lui Victor Ciutacu că s-a infectat cu noua tulpină a coronavirusului. Actorul mai spune că soția și fiica sa sunt în aceeași situație, chiar dacă s-au vaccinat cu toții. Mugur Mihăescu a povestit că acest lucru se întâmplă și cu prietenii lui.

Cât despre starea sa de sănătate, actorul spune că are un guturai și că nu iese afară din casă.

”Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut omicron. Toți sunt vaccinați. Da, eu acum am omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun. Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit omicron, e un guturai. Nimeni nu mai intră în spital, e guturai, e vorba doar despre bani.”, a spus Mugur Mihăescu la România TV.

Mugur Mihăescu critica protestele din primăvară

La începutul lunii aprilie 2021, actorul a criticat aspru protestele din Capitală, în contextul în care atunci se aplicau mai multe restricții împotriva COVID.

Actorul se afla printre afaceriștii afectați de pandemie, el având mai multe restaurante care au fost închise în contextul crizei sanitare.

Mugur Măihăescu se declara surprins de faptul că românii nu au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva restricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, în condiţiile în care foarte mulţi au rămas fără loc de muncă.

Totodată, actorul îi numea “melci” pe cei care au preferat să stea acasă, în loc să se lupte pentru drepturile lor și să meargă să își caute un loc de muncă. În același timp, Mugur Mihăescu susținea că aceste persoane au pierdut un an și jumătate din viața lor și au decis să se complacă în mediocritate.