Într-o postare pe pagina de facebook, chiar în ziua alegerilor locale, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă și face un apel tranșant către bucureșteni în legătură cu candidatul Vlad Voiculescu, liderul PLUS București, cel dorește funcția viceprimar al Capitalei.

Monica Pop îi atenționează pe români să nu se lase înșelați de la Vlad Voiculescu și să conștientizeze faptul că multe persoane și-au pierdut viața până acum din cauza acestei personalități.

„NU VA LASATI ÎNȘELATI! NU UITATI!”, este mesajul Monicăi Pop.

„Au murit oameni care puteau fi în viață acum”

De ce? Potrivit Monicăi Pop, Voiculescu „e cel care a interzis transplantul pulmonar, condamnând clar la moarte pacienții”.

„( NE -) omul DE CARE NU MAI VREAU SĂ AUD :- vlad vasile voiculescu! NUUU!
NICIODATĂ!

E cel care a INTERZIS TRANSPLANTUL PULMONAR, CONDAMNÎND CLAR LA MOARTE PACIENTII! AU MURIT OAMENI care puteau fi in viață acum! Dacă nu exista el! Vai de familiile lor! Dupa ce a dat Dumnezeu si a plecat de la Minister, chirurgii de la Spitalul SFÎNTA MARIA au facut 9 operatii de transplant pulmonar, cu toti pacientii în viață, PERFORMANȚĂ MONDIALĂ! Bravo pt curajul si profesionalismul lor!”, scrie doctorul pe pagina de facebook.

Un personaj sinistru

Totodată, aceasta a mai subliniat faptul că, deși aparențele îl prezintă ca un om ”blând”, în realitate acesta ” a făcut mult rău medicinii românești”.

„ACEST SINISTRU PERSONAJ, foarte ÎNȘELĂTOR, A FACUT MULT, MULT RÅU MEDICINII ROMĂNESTI…NU ARE EGAL! Păcăleste usor naivii și neinformatii! PARE blînd, dar in realitate… Acest fiu al unui informator ( după propriile sale afirmatii – tardive, bineînteles), VREA FUNCTII! , VREA IAR SA-SI BATĂ JOC DE SPITALE! DOAMNE FERESTE! Sper sa nu mai trăim așa ceva NICIODATĂ!

Am făcut atîta bine în lumea asta, fără să cer nimic ! Acum atîta doresc : să ne păzească Dumnezeu de asemenea persoane! Iar El ( si toti ca el) SĂ PLĂTEASCĂ PENTRU TOT RĂUL FĂCUT!
NICI SCUZE NU A CERUT, măcar familiilor distruse prin împiedicarea cu bună știință a actului medical care le-ar fi putut salva rudele dragi!!!!

NICI MEDICILOR, PE CARE I-A URÎT SI OPRIMAT CÎT A PUTUT! Nouă, cu atit mai putin!!! Cercetati!!!”, a mai scris, pe Facebook, Monica Pop.