Vineri seară, de la 20:30, concurenții urcă pe scena talentului pentru a-i convinge pe cei patru jurați că merită să fie văzuți, aplaudați și susținuți să continue să investească timp în pasiunea lor.

De la adulți care vor declara: ”Sunt cea mai fericită, aștept acest moment de 20 ani”, până la copii care vor spune: ”Simt emoticoane: de emoție, de bucurie, de dragoste”, fiecare va transmite un puternic mesaj și în această ediție. 

Surprizele nu se opresc aici. Unul dintre ”copiii diasporei” revine în țară după mulți ani petrecuți în Spania, decis să transmită un puternic mesaj social din partea celor care au crescut în afara granițelor.

”Destinul m-a scos afară din România, dar nimic n-a scos-o afară din inima mea”, sunt cuvintele acestuia.

Versurile lui îi vor emoționa pe jurați și-l vor face pe Andi să tragă o concluzie dură: ”Am fost martorul uneia dintre cele mai bune radiografii din ultimii ani”. 

Cine oferă golden buzz?

Seara va fi completată de ”unul dintre cele mai bune numere de mentalism”, așa cum va afirma Mihai Petre și de un moment muzical care îl va face pe Andi Moisescu să spună că ”a fost un tribut adus creativității”.

Tot în această ediție, Florin Călinescu își va oferi primul golden buzz din acest sezon. Cine îl va convinge pe maestru că merită șansa de a merge direct în semifinale și-l va face să exclame: ”Acordarea acestui golden buzz este o reacție pură de emoție”, aflăm astăzi, de la 20:30, pe PRO TV.