Partenera lui Alexandru Pițurcă trece prin clipe cumplite! A mers de urgență la spital: Era leșinat!

Așadar, Cristina Ich s-a dus cu copilul la spital, unde i s-au făcut mai multe analize. Acolo, partenera lui Alexandru Pițurcă a aflat că cel mic nu necesită internare și a plecat cu el acasă. Totuși, problemele nu s-au terminat aici.

„Am avut câteva zile de coșmar, mai ales că eu nu am mai avut probleme cu Noah până acum: colici, dureri de burtă, maxim a avut o febră 38 care nu era nimic îngrijorător, acum a ținut-o numai în 40-41 cu 5 a avut-o într-o seară. M-am speriat atât de tare. A avut numai febră 40, 41 cu 5… Am fost cu el la spital, analize, și mi s-a zis că nu era de internare. Dar trei zile la rând a avut doar 40 și 41, febră! Copilul meu putea să intre în convulsii și ei îmi ziceau să stau liniștită. Copilului nu îi trecea febra nici cu cele mai puternice medicamente și vomita într-una. Greșeala mea a fost că l-am dus imediat la analize. Când a făcut febră 39 l-am dus imediat la analize și cred că organismul n-a avut timp să arate că e ceva bacterial și atunci n-a ieșit nimic. Dar 100% era ceva bacterial, că n-ai cum”, a transmis Cristina Ich pe pagina ei de Instagram.

S-a speriat îngrozitor

De asemenea, aceasta a subliniat că s-a speriat îngrozitor deoarece „nu e normal să stai cu febră mare și nemâncat de trei zile”.

„Cam câte zile trebuia să stau să-mi văd copilul nehrănit? Era leșinat, nu mai schița un cuvânt, un gest… M-am speriat îngrozitor. Stătea leșinat, la pat. Îmi spuneau: mai aveți răbdare, este normal. Să stai cu febră mare și nemâncat de trei zile nu e normal. Acum i-am pus iar perfuzie să îl vitaminizez, cu glucoză și vitamina B! Și în sfârșit, Noah e bine. Cam cât trebuia să-mi văd copilul nehranit? Că era leșinat. M-am speriat îngrozitor, stătea leșinat la pat! Nu mai vreau să-l văd leșinat niciodată”, a Cristina Ich în postarea respectivă.