Dacian Cioloș a demonstrat, luni seară, că nu are nervii tari. Deranjat peste măsură de întrebările lui Denise Rifai pe anumite subiecte sensibile, liderul PLUS a trecut la jigniri.

Iată schimbul de replici dintre cei doi:

“Denise Rifai: Doamna Raluca Prună a ales să declare în mod public că se separă de partidul dvs că nu vă delimitați de doamna care propăvăduieste traiul în grup, doamna care spune că flatulența în general… Știți foarte bine

Dacian Cioloș: Să nu intrăm în ridicol.

Denise Rifai: Nu sunt declarații ridicole. Sunt declarațiile doamnei Oana Bogdan.

Dacian Cioloș: Nu sunt declarații. Au fost comentarii făcute într-un cadru privat care au fost aduse și întreținute în spațiul public. Nu sunt afirmații ale partidului. Oana Bogdan a fost secretar de stat în Guvernul pe care l-am condus și a apărat proprietatea acolo alături de noi. O apără în continuare.

Denise Rifai: Și atunci sunt scăpări sau … ? Știți ce vreau să înțelegeți domnule Cioloș? Noi aici, publicul meu, o mare parte din el, sunt votanții dumneavoastră. Abordarea noastră la Realitatea e diferită și de aceea totul trebuie să fie autentic. Asta că nu aducem invitați favoriți și nu le punem întrebări nederanjante pentru că nu intră în fișa noastră.

Denise Rifai: Legătura cu domnul Virgil Ardelean?

Dacian Cioloș: Ce legătură?!

Denise Rifai: Sunteți nepotul domnului Virgil Ardelean?

Dacian Cioloș: Nu sunt nici un nepot. Suntem din același sat.

Denise Rifai: Ați spus de poziția anti român, conform acuzatiilor anti PSD…

Dacian Cioloș: Știți ce… eu nu mai răspund la prostii de-astea!

Denise Rifai: Trebuie să răspundeți pentru oamenii care ne urmăresc!

Dacian Cioloș: I-am cerut lui Liviu Dragnea să vină cu dovezi.”