Liviu Dragnea a fost urmărit de două mașini, în noaptea de joi spre vineri. Eposidul s-a consumat imediat după ce liderul PSD a plecat de la Antena 3, unde a participat la emisiune. Moderatorul Răzvan Dumitrescu a anunțat, în ”Ediție Specială”, că Liviu Dragnea, după ce a plecat din emisiunea sa, a fost urmărit de două mașini.

„S-a întâmplat în jurul orei 23.00. Noi am terminat în jurul orei 22.50 de minute primele două părți ale emisiunii, la 23.00 Liviu Dragnea a părăsit postul nostru și vedeți cum este urmărit în trafic de două mașini. Una dintre ele se pare că este a celebrului așa-zis Marian „Ceaușescu”, a susținut Răzvan Dumitrescu.

De altfel, cel invocat de moderator ca fiind persoana care l-a urmărit pe Dragnea, împreună cu alți doi protestatari l-au așteptat pe Liviu Dragnea la ieșirea de la Antena 3. Aceștia au stat până când liderul PSD a parasit sediul Antena 3, dar nu este cert că ei cei care l-au urmărit.
Pe acest subiect a avut o intervenție și președintelui GIP, Mugur Ciuvică. El a spus că dacă acest episode s-ar fi întâmplat în SUA și cel urmărit ar fi fost un înalt oficial american, cei care îl urmăreau cu mașinile în trafic ar fi fost arestați imediat.

Marian „Ceaușescu”, cunoscut ca fiind unul dintre liderii #Rezist, l-a certat, anul trecut, pe președintele CCR Valer Dorneanu, în timp ce acesta din urmă se pregătea să intre în scare blocului unde locuia.