Jurnalistul Moise Guran a confirmat oferta primită de la USR PLUS pentru a coordona campanile electorale ale alianţei în acest an, dezvăluind câți bani ar urma să ceară pentru acest demers. Informația a fost oferită într-un interviu acordat Europa FM.

”O să iau o decizie în momentul în care o să văd despre ce este vorba. Despre calea asta politică despre care noi tot vorbim și vorbim am mai avut discuții”, a spus Moise Guran.

Când va decide dacă face pasul în politică

Întrebat la ce partid vrea să se ducă și despre ce cale politică vorbește, jurnalistul a replicat: „Nu vreau să mă duc la niciun partid. În același timp am fost invitat la o discuție de liderii Alianței USR-PLUS. Am decis să port un dialog, iar dialogul este bun, în opinia mea”.

El a spus că decizia de a intra în politică se va afla cât de curând.

„Nu voi fi consultant politic, îți garantez că nu voi lua bani pentru a oferi consultanță politică, este dincolo de principiile mele.”, a spus Moise Guran.

Reacția celor de la USR

Vestea că Moise Guran va intra în politică s-a aflat în urmă cu o zi. Dan Barna, liderul USR, a confirmat deja faptul că există discuții cu jurnalistul Europa FM pentru șefia campaniilor electorale din acest an. Declarația acestuia a venit după ce în presă s-a scris că liderii USR-PLUS, Dacian Cioloș și Dan Barna, i-au propus lui Moise Guran de la Europa FM să coordoneze campaniile electorale din 2020.