Mirela Vaida continuă să facă legea în fiecare după-amiază, la nivel de audienţe. Nici joi după-amiază, în intervalul 17.00-19.00 nu a făcut excepţie. Vedeta de la Antena 1 a dus Acces direct pe primul loc la audienţe, la nivel naţional, la distanţă de adversarii PRO TV şi Kanal D.

Mirela Vaida a dat o nouă lovitură

Chiar de la ora 17.00, Mirela Vaida şi Acces direct s-au clasat pe primul loc la audienţe la nivel naţional, la distanţă de PRO TV, unde începuseră Ştirile şi de Kanal D, unde show-ul Puterea dragostei începuse de asemenea. 4,1 şi 5 a avut Acces direct pe prima jumătate de oră de emisiune, la distanţă de PRO TV şi Kanal D, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

Şi următoarea jumătate de oră a aparţinut Mirelei Vaida cu Acces direct, la mare distanţă de locul secund, PRO TV, şi Puterea dragostei de la Kanal D care s-a situat abia pe locul al treilea. 4,8 şi 4,9 a avut Antena 1 care şi-a asigurat fără probleme locul 1 la audienţe.

Mirela Vaida l-a bătut şi pe Cabral

Aceeaşi ordine în clasament s-a menţinut şi de la ora 18.00, pe a doua oră de emisiune Acces direct. Pe PRO TV a început emisiunea Ce spun românii, cu Cabral, iar la Kanal D a fost a doua oră de emisiune Puterea dragostei. 4 şi 5,3 a avut Mirela Vaida pe primele două sloturi ale orei, la distanţă de PRO TV şi Kanal D.

Singura sincopă pentru Mirela Vaida s-a întâmplat în intervalul 18.30-18.45, când Cabral cu Ce spun românii a urcat pe primul loc la audienţe, la nivel naţional. 4,8 a avut PRO TV, faţă de 4,2 Antena 1 cu Acces direct. A fost însă doar o excepţie. Mirela Vaida şi-a asigurat şi ultimul sfert de al orei 18, pe final de emisiune. Acces direct a avut 5,3 la nivel naţional, faţă de 3,8 Cabral.