Antena 1 a dat din nou lovitura cu emisiunea Acces direct, prezentată de către Mirela Vaida. Adversarii de la PRO TV şi Kanal D nu au avut nicio şansă pe tronsonul orar 17.00-19.00, când a fost emisiunea acces direct. Cifrele de audienţă de la nivel naţional spun totul.

Mirela Vaida a dat marea lovitură

Mirela Vaida a dat din nou marea lovitură cu Acces direct. Subiectele emisiunii de ieri, care a început la ora 17.00, i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură. Cifrele de audienţă de la nivel naţional, consultate de către capital.ro spun totul.

Chiar din primele două tronsoane ale emisiunii, Mirela Vaida le-a luat faţa adversarilor, chiar dacă pe PRO TV erau Ştirile, iar pe Kanal D serialul Puterea dragostei. 4,5 şi 5,5 a avut Acces idrect între 17.00 şi 17.30, la distanţă de Ştirile PRO TV şi Kanal D.

De altfel, dominarea Acces direct a continuat şi pe ultimele două tronsoane de audienţă ale orei 17.00. 5,5 şi 4,7 a obţinut Mirela Vaida, în timp ce PRO TV şi Kanal D nu au avut nicio şansă să se apropie de cifrele de audienţă la nivel naţional ale Antenei 1.

Mirela Vaida l-a bătut şi pe Cabral

Şi de la ora 18.00, cifrele de audienţă la nivel naţional au fost de partea Antenei 1 şi Acces direct. Pe PRO TV a începuut emisiunea Ce spun românii, prezentată de către Cabral, iar la Kanal D a continuat a doua oră din serialul Puterea Dragostei.

Prima jumătate a orei 18.00 a continuat să aparţină Acces direct, care a avut audienţe de peste 5, în timp ce Cabral şi PRO TV au fost pe locul secund cu 4 şi 3,7. Kanal D a completat podiumul. Singurul slot de audienţă al orei câştigat de Cabral şi de emisiunea Ce spun românii a fost între 18.30 şi 18.45. 5 a avut PRO TV, în timp ce Acces direct dpar 4,5. Totuşi, şi ultimul tronson de audienţă al orei 18.00 a aparţinut tot Mirelei Vaida cu Acces direct. În tot acest interval, Kanal D a fost pe locul trei.