Noul sezon Acces Direct începe astăzi, 6 septembrie, de la ora 16.30, iar emisiunea va fi difuzată de luni până vineri.

Ce schimbări au avut loc?

Ora de începere a fost modificată, dar și platoul în care se filmează producția a suferit modificări. Astfel, noul tronson pentru Acces Direct este 16.30 – 18.00 și nu 17.00 – 19.00, așa cum era înainte.

De asemenea și gazda emisiunii, Mirela Vaida, s-a pregătit pentru întâlnirea cu fanii. Prezentatoarea a afișat un nou look. De asemenea a avut și un mesaj important pentru urmăritorii Acces Direct.

Mirela Vaida, emoții la început de sezon

“Buna dimineața! Azi începem un nou sezon Acces Direct! Nu mai știu al câtelea, pentru ca emisiunea asta rulează de vreo 12-13 ani pe post! O emisiune deloc ușoară, dar care vorbește despre ce se întâmplă în jurul nostru! Sezonul nou vine cu schimbări: începem la ora 16:30, în fiecare zi!  Se anunță schimbări de decor și sunt extrem de curioasa cum va arăta noul platou! Am emoții la fiecare reîntâlnire cu echipa și cu telespectatorii!

Așadar, un fel de început de “an școlar”, azi, de la 16:30, cu emoțiile și provocările necunoscutului, în fiecare zi! Asta-i “directul”! Vă îmbrățișez și vă doresc bine în tot ce faceți! Doamne-ajuta!”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de Facebook.

Colaborarea cu Antena 1 i-a adus celebritatea

Celebritatea a venit în momentul în care Mirela a început colaborarea cu postul de televiziune Antena 1, pentru care lucrează și în prezent. A început prin a găzdui emisiunea matrimonială „Mireasă pentru fiul meu”, iar apoi în toamna anului 2017 a preluat locul Simonei Gheorghe la „Acces Direct”.

Cu toate că anul 2020 a reprezentat o perioadă foarte dificilă pentru cei mai mulți dintre noi, prezentatoarea nu se poate plânge deloc. Filmările pentru „Acces Direct” au continuat indiferent de situație, fiind lideri în topurile de audiență în fiecare lună.