Mircea Badea a precizat că guvernul Dăncilă este un ,,guvern prost” și că nu a fost în stare să ia anumite decizii absolut evidente. De asemenea, acesta susține moțiunea de cenzură.

„Îmi doresc să cadă acest guvern pentru că totuși cantitatea de prostie din această țară pentru mine este insuportabilă și trebuie la un moment dat să vină o notă de plată. Acest guvern trebuie să pice pentru că este prost. Nu știu cum guvernează, habar n-am, pe mine nu mă interesează chiar deloc treaba asta. Fiecare vine cu cifre – mă doare în cot. Acest guvern este prost pentru că nu a luat, după părerea mea, niște măsuri absolut clare, pentru că a jucat tot timpul un pas înainte, doi înapoi, pentru că încearcă să facă pace și să implore o horă a uniri cu niște bizari. Unii au obosit de acest război româno-român – eu la împăcarea româno-română nu particip, deci nu are cum să-mi placă un guvern care nu o să-mi țină mie partea și vrea să se împace cu partea adversă”, a spus Mircea Badea.

Mai mult, Mircea Badea îl susține pe Ludovic Orban ca premier al viitorului guvern, și și-a expus motivele pentru care consideră că ar fi potrivit pentru funcția respectivă.

„Cred, sincer, că domnul Sică Mandolină este caz de targă, adică „nino-nino-nino-nino”. SMURD-ul trebuie să-l descarcereze cumva din propria ființă și să-l trateze într-un fel și de-aia cred că este potrivit pentru rolul de prim-ministru al României. Vreau Sică-Mandolină – primul ministru al României”, a adăugat Mircea Badea.