Protestatarul Mălin Bot i-a dat în judecată pe jurnaliștii de la Antena 3 – Mircea Badea, Radu Tudor, Mugur Ciuvică – și le-a cerut suma de 250.000 de euro pe motiv că s-a simțit jignit de cuvintele lor.”Decizia nr. 382: Respinge, ca nefondat, recursul declarat de reclamantul Bot Augustin Mălin împotriva deciziei nr. 366 din data de 26 martie 2018, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă. Obligă pe recurentul reclamant Bot Augustin Mălin la plata sumei de 4522 lei către intimaţii pârâţi Badea Mircea, Ciuvică Mugur şi SC Antena 3 SA, cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă”, spune Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Mircea Badea a comentat la Antena 3 decizia dată astăzi de Înalta Curte de Casație și Justiție, care i-a respins recursul lui Mălin Bot ca nefondat.
„S-au urcat banii pe noi pentru că am câștigat proces în Justiție. A făcut recurs sau ce o fi făcut el, că oricum pierduse procesul la Curtea Supremă domnul Mălin Bot. Bot are bani, deci nu e problemă. Trebuie să-i luăm banii, am înțeles că are bani, că-i dau cetățenii”, a spus Mircea Badea.
Vizată a fost o emisiunea din februarie 2016, în care Mălin Bot a acuzat că a fost jignit. Instanța de fond i-a dat dreptate și a decis să primească 6.000 de euro, cu mult sub ce voia Mălin Bot, care ceruse 250.000 de euro. A pierdut apoi, pe rând, la Curtea de Apel București și la Înalta Curte, iar, în cele din urmă are de dat 4.500 de lei. 
”Offff, justitia i-a respins si recursul lui Bot. Creca Dragnia…. P.S. Il executam silit. Avocatul meu este domnul Mihai Mustaciosu.” a scris Mircea Badea, pe Facebook.