Teorie incendiară lansată miercuri seară de cunoscutul realizator de televiziune, Mircea Badea.

Badea crede că Bill Gates dorește cu adevărat să microcipeze oamenii, așa cum spun în prezent teoriile conspirației, care contestă activitatea fondatorului Microsoft că ar fi una de binefacere și o atribuie unor interese oculte.

”Vor face rate pentru a-și lua cip”

”Eu cred că Bill Gates vrea să cipeze oamenii”, a spus Mircea Badea, în direct la Antena 3. Omul de televiziune a făcut însă niște precizări ulterioare.

”Dar (Bill Gates – n.r.) nu va ascunde cipul într-un vaccin, asta e de un cretinism absolut. N-are nevoie, el ți-l va vinde.

Va fi prezentat atât de dezirabil, cum e prezentat orice produs care are -smart- în față, încât se vor face rate ca să cumpere cip.

Va fi cip cu de toate. Vor face rate pentru a-și lua cip”, a explicat Badea.

”Românii nu acceptă să li se ia orice: libertatea, orice. Acum toată lumea are de ascuns temperatura lui. Deci Werner, tati, dai temperatură la toată lumea”, a mai spus Mircea Badea.

Sperietoarea universală

În context, trebuie precizat că miliardarul american Bill Gates a devenit ținta favorită a complotiştilor, ale căror postări au beneficiat de o vizibilitate sporită în favoarea pandemiei și circulă pe internet în diverite variante și versiuni.

Miliardarul american, angajat de douăzeci de ani prin intermediul Fundației Gates în campaniile de vaccinare și lupta împotriva epidemiilor, a devenit o sperietoare fluturată de adepții teoriilor conspirației.

Bill Gates a fost deja acuzat că se află în spatele epidemiei Zika sau că este o creatură reptiliană. Dar, în urma actualei crize de sănătate fără precedent, Bill Gates face să explodeze traficul de internet al celor care îl prezintă ca răul absolut.