Cunoscutul realizator de televiziune Mircea Badea nu poate trece peste faptul că generalul Gabriel Oprea este în prezent vice-președinte al PSD.

Prezent duminică-seară la sediul PSD, în așteptarea rezultatelor privind turul doi al alegerilor prezidențiale, Mircea Badea a afirmat, în direct la Antena 3, că l-a văzut printre cei care au intrat în sediul partidului și pe Gabriel Oprea.

Ulterior, Viorica Dăncilă a confirmat că Oprea este vice-președinte al PSD. Mircea Badea a comentat situația luni-seară, în ”pasa” pe care o face cu Mihai Gâdea, între emisiunile realizate de cei doi:

”Oprea se duce și el unde este invitat, că nu cred că a venit singur. Cred că l-a chemat cineva. S-ar putea ca motivul pe care și l-a imaginat cineva invitându-l pe domnul Oprea a fost că totuși domnul Oprea e un tătic de securiști.

Că e! Adică, pe bune, Oprea a fost în multe sufragerii – la el în sufragerie au fost mulți. Oprea are la fiecare milimetru pătrat din sufragerie câteo amintire, câteun document, câte o poză. Atunci, cred că asta a fost ideea: ‘băi, securiștilor, vedeți că ăsta de vă poate face rău e cu noi. Cred că aceasta a fost ideea”, a spus Mircea Badea.