Cătălin Drulă a scris în cadrul unui mesaj postat pe propria pagină de socializare că este vorba despre nou sector din drumul expres Craiova-Pitești.

„Astăzi a fost emisă autorizația de construire pentru un nou sector din drumul expres Craiova-Pitești. Este vorba de ~5km din tronsonul 1 (cel care începe la Craiova) care în total are 17km”, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Ministrul Transporturilor vine cu vești bune

„Deși contractul pentru acest lot este semnat de 2 ani, până astăzi exista autorizație doar pentru ~9km din lungimea totală de 17km. Motivul este interferența traseului din studiul de fezabilitate cu un câmp de sonde.

De azi, se poate lucra pe mai bine de 80% din lungimea acestui tronson. În primăvară vom emite autorizația și pe ultimii ~3km (km 1+850 – km 5+000), după ce se finalizează exproprierile necesare pentru acest ultim sector”, a conchis ministrul Transporturilor.

Cătălin Drulă este nemulțumit

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii a declarat că unul dintre motivele pentru nemulțumirea sa față de managementul Companiei Aeroporturi Bucureşti a fost că într-un an cu pierderi foarte mari nu s-au ajustat cheltuielile pe partea de personal. Conform celor spuse de Cătălin Drulă, aceeaşi situaţie este şi la Metrorex.

Cătălin Drulă, nemulțumit de managementul de la Metrorex. „Conducerea actuală pare cumva că este în buzunarul de la piept al domnului Rădoi, şi vom lua măsuri şi acolo în perioada imediat următoare”, a spus ministrul pe acest subiect, la inaugurarea Pistei 2 de la Aeroportul Otopeni.

„Unul dintre motivele pentru care am fost nemulţumit de ce s-a întâmplat cu managementul aeroportului a fost că într-un an în care aeroportul a avut pierderi foarte mari, pentru că nu au mai fost aeronave care au aterizat şi nu au mai fost călători, măsurile de ajustare a cheltuielilor şi în special pe partea de personal nu au prea existat. Toată lumea a strâns cureaua în România, s-a trecut la program de 4 zile din 5, în alte locuri s-a mers în şomaj tehnic, iar unii oameni chiar şi-au pierdut locul de muncă, la aeroport nu s-au făcut aceste măsuri de ajustare”, a declarat Cătălin Drulă.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea