Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a atacat marți foarte dur acțiunile Guvernului Orban, în ultimele două luni de când a preluat puterea.

”Sunt oameni politici care au plătit pentru mult mai puțin de atât. Au vrut la guvernare și brusc nu le-a mai plăcut. Este vorba de o schimbare nefondată a agendei publice.

Schimbăm tot cursul firesc al unei societăți doar pentru moftul lor, să fie alegeri anticipate. După părerea mea, sunt șanse sun 50% să fie alegeri anticipate, dar peste 90% să cadă Guvernul Orban”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

”Eu văd o disonanță între Președinte și Premier. Dacă se doresc alegeri anticipate, de ce Orban nu își dă demisia?

”Derapaj foarte mare”

Ministrul de Finanțe e al doilea om în Guvern, e membru CSAT. Cițu ar trebui să fie creierul Guvernului. El scrie pe Facebook că îl urmăresc spionii ruși”, a adăugat liderul PSD.

”S-au împrumutat în două luni de zile cât nu ne-am împrumutat noi un an întreg. De ce se împrumută atâți bani și unde se duc?

Am ieșit total din logica democratică. Nu știu când va interveni Președintele, pentru că derapajul este foarte mare și nu știu despre ce normalitate vorbim”, a mai spus Ciolacu.

”Guvernul liberal și-a asumat răspunderea de șapte ori în 60 de zile. Este un atac la democrație. Plus asumarea pe Legea bugetului, care este o premieră absolută și despre care CCR s-a pronunțat că nu respectă Constituția”, precizează social-democratul.