Millennium Bank demarează lucrări pentru a-şi dezvolta reţeaua şi pentru a oferi gama completă de produse şi servicii retail, prin intermediul tuturor sucursalelor sale, potrivit unui comunicat al băncii. 

„Banca îşi extinde acum activităţile în unităţile care aveau o ofertă specializată de consumer finance şi instalează şi în acestea casierii, pentru a oferi servicii complete de retail”, se spune în documentul citat.

Lucrările de dezvoltare vor avea loc într-un număr total de 46 de unităţi Millennium Bank, situate în 15 oraşe – Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Craiova, Cluj, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Piteşti, Sibiu, Timişoara, Târgu-Mureş – începând cu data de 13 iulie 2009.

Lucrările de dezvoltare vor dura până la trei săptămâni în fiecare unitate şi sunt planificate în perioada iulie – octombrie 2009.

„Toate unităţile dintr-un oraş care sunt incluse în acest program vor fi închise în aceeaşi perioadă. În acest interval, clienţii vor beneficia de acces permanent la produsele şi serviciile băncii în cadrul sucursalelor locale care aveau daja casierii şi ofereau servicii complete de retail încă de la deschiderea lor”, se mai spune în comunicatul Millenium Bank.

În prezent, Millennium Bank are 73 de unităţi în Bucureşti şi în 17 judeţe, reţeaua urmând a fi extinsă până la sfârşitul anului la un total de 75 de sucursale.