Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, s-a declarat foarte afectat de pierderea unui coleg din trustul Intact, despre care spune că a fost un om remarcabil și un profesionist desăvârșit.

Gâdea a vorbit la finalul emisiunii sale de luni seară despre durere despărțirii de unul din cei mai vechi și mai iubiți oameni din echipa Observatorului de la Antena 1.

”O despărțire foarte grea”

”Dragii mei, astăzi a fost o zi proastă! Astăzi noi ne-am pierdut un coleg, un om bun, un om talentat. Noi îi spuneam „Zeffirelli”. E greu să-i spunem la trecut – foarte greu!

Astăzi când am auzit, pur și simplu am crezut că m-a lovit un tren. Era un om minunat, un profesionist desăvârșit. E foarte greu, la finalul unei astfel de zile să vorbești despre un prieten, despre un coleg, care astăzi a plecat.

O despărțire foarte grea pentru noi toți și o despărțire foarte dureroasă! L-am cunoscut ca pe un om remarcabil, ca pe un profesionist desăvârșit, ca pe un om care își iubea cu multă pasiune meseria. Un om tare aparte, Cristian Pavelescu.

Tratament fără rezultat

Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus Mihai Gâdea, la finalul ediției de luni a emisiunii Sinteza zilei.

Trebuie menționat că fostul membru din echipa Observatorului a decedat din cauza unei probleme care a avansat într-un ritm galopant.

Jurnalistului i-a fost descoperită o tumoră la vezică, iar tratamentul urmat nu a dat niciun rezultat.