Victor a fost și el unul dintre cei prezenți la sediul PSD din bulevardul Kiseleff în ziua votării din turul doi al prezidențialelor. În ciuda eforturilor fostului ministru al Agriculturii, Petre Daea, cel care a adus brânză și rosii la sediul social-democraților, atmosfera a fost una tristă pentru Viorica Dăncilă.

„Din timpul care trece îmi place cine rămâne…”, a fost mesajul scris de Victor Dăncilă pe Facebook, după ce mama sa a pierdut alegerile.

De altfel, el a fost unul dintre subiectele recurente ale campaniei din alegerile prezidențiale din acest an. Asta după ce presa a scris în vară că Victor Dăncilă lucrează la Curtea de Conturi, acolo unde este consultant la cabinetul președintelui curții, Mihai Busuioc, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea.

Conform g4media.ro,Victor Dăncilă are de altfel o carieră care pare a fi construită pe pilele părinților săi. Astfel, potrivit declarației de avere, înainte de a deveni consilier la Curtea de Conturi, Dăncilă jr. a lucrat la OMV Petrom SA, în calitate de „permitting expert”, o poziție asemănătoare cu cea a unui specialist în probleme de mediu. Ar fi de reamintit în acest sens că tatăl său este manager regional la OMV, iar mama sa, Viorica Dăncilă, a fost angajată până în 2009, înainte de a deveni europarlamentar PSD.

Victor Dăncilă a absolvit Liceul Teoretic din Videle și Universitatea Ecologică din București. Soția acestuia, Elena Dăncilă, adică nora prim-ministrului Dăncilă, este angajată la Primăria Sector 5, în funcția de consilier juridic.