Este alertă la Casa Albă după ce Melania Trump a făcut un gest care a ridicat iar mari semne de întrebare asupra unui posibil divorț al acesteia de președintele Donald Trump. Prima Doamna a făcut, chiar la finalul dezbaterii dintre Trump și Biden, un gest care a șocat asistența.

Subiectul a fost dezvoltat de DailyMail, care a prezentat momentul bombă în care Melania refuză să-l ia de mână pe Donald Trump, la sfârșitul dezbaterii avute de acesta cu Joe Biden.

Jurnaliștii susțin în materialul lor că utilizatorii Twitter s-au întrebat dacă Melania Trump și-a retras mâna față de soțul ei în timp ce perechea ieșea din scenă în urma dezbaterii prezidențiale finale. Speculații au fost respinse imediat, perechea prezidențială fiind fotografiată ținându-se de mână mai târziu, seara, în timp ce sosea înapoi la Casa Albă.

Despre relațiile tensionate dintre cei doi s-a vorbit mult și în trecut. După ce Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale în 2016, soția sa Melania nu s-a mutat imediat la Casa Albă. Inițial, aceasta a declarat că vrea să rămână în New York până când fiul ei Barron termină anul școlar. Scriitoarea Monica Byrne a susținut că lucrurile nu ar fi stat chiar așa. Aceasta susține că prima doamna a Statelor Unite este implicată într-o relație cu șeful securității filialei Tiffany, situată chiar în Trump Tower, relatează International Business Times.

Intre timp, Political Flare a enumerat lucrurile pe care le-ar fi descoperit despre iubitul Melaniei si relatia ei cu presedintele Statelor Unite.

Publicatia sustine ca documentele de divort erau deja semnate de cuplul american, iar cei doi erau cat pe ce sa finalizeze procesul atunci cand Donald Trump a fost ales presedinte.

Melania continua sa fie „legata” in mariajul cu Trump pana cand mandatul sau se va termina. De asemenea, exista zvonuri care sugereaza ca presedintele american stie despre relatia sotiei sale cu Siemers si ca nu este deranjat.