Condițiile de la meciul de sfârșit de an, România – Spania, sunt îngrijorătoare arată GSP.ro. La antrenamentul de miercuri seara s-a putut deja remarca starea proastă în care se află gazonul.

După mediatizatul proces de schimbare a gazonului, acesta s-ar putea dovedi un nou eșec. În ciuda asigurărilor că suprafața de joc va fi optimă la ora de joc, imaginile surprinse cu o seară înainte îi contrazic pe organizatori.

Gazonul a fost atât de moale încât brazde întregi au început să se desprindă în timpul antrenamentului selecționatei Spaniei.

„Au sărit fire de iarbă de la ghete, nu s-a stricat. E normal acest lucru, e 100% natural, acestea vor sări și mâine la meci. Joi va arăta mai bine. Două antrenamente uzează suprafața de joc mai mult decât la un meci oficial. Un gazon rezistă un an de zile pe Național Arena”, a declarat Stelian Dia miercuri seara, la TV Digi Sport.

Situația aduce aminte însă de meciul dintre România și Franța din 2011, la inaugurarea Arenei Naționale, atunci când țara noastră obținea o remiză pe un adevărat „câmp de cartofi”.

Puteți vedea aici video complet cu starea gazonului de la antrenamente.