Cazul Caracal ia o amploare incredibilă. Luiza Melencu a dispărut de șapte luni de acasă după ce a fost răpită de monstrul Gheorghe Dincă. Deși bărbatul a recunoscut că a ucis-o pe tânără, familia ei speră că fata se va întoarce acasă, mai ales că nu s-a găsit până acum nicio urmă de cadavru.

Luiza Melencu a dispărut la jumătatea lunii aprilie, dar până la finalul lunii iulie, atunci când polițiștii l-au prins pe Gheorghe Dincă în urma apelului la 112 al Alexandrei Măceșanu, familia nu a avut nici o informație de la autorități. Gheorghe Dincă a declarat, la câteva zile după ce a fost prins că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza, cele două fete pe care le răpise la interval de câteva luni.

Dacă despre Alexandra Măceșanu, Dincă a spus că a omorât-o, iar trupul i l-a ars într-un butoi din curte, despre Luiza Melencu a afirmat că nu mai ține minte unde i-a aruncat trupul, iar anchetatorii au căutat ba la marginea unei păduri, ba în apă.

De când cazul celor două fete a fost făcut public și au existat mai multe persoane care au susținut că le-ar fi văzut în Italia, în zone în care se află prostituate, mama Luizei Melencu susține că a primit mai multe mesaje, scrisori și informații privind locul unde se află fiica ei, din păcate însă toate s-au dovedit false.

Cea mai recentă astfel de informație, mai exact imagini cu o prostituată româncă, a primit-o chiar de la Alexandru Cumpănașu. În imagini s-a dovedit că nu era Luiza Melencu, iar spun unii, Alexandru Cumpănașu ar fi știut acest lucru înainte de a-i arăta Monicăi Melencu video cu tânăra. ”Noi ne agățăm de orice fir de ață. Nu este prima data când am fost induși în eroare. Nu știu în cine să mai am încredere”, a spus mama Luizei Melencu.
Monica Melencu a făcut și o mărturisire sfâșietoare. ”Știm că Luiza nu va fi la fel când se va întoarce acasă. Nu va mai fi aceeași care a plecat, sunt conștientă de asta”, a spus mama Luizei, conform wowbiz.ro.