Pentru a clarifica unele lucruri, celebrul artist a stat de vorbă cu fiica sa, dar și cu un polițist, pe holurile instituției, potrivit  Cancan. Nu este încă foarte clar ce a consumat Margherita, dar examenul toxicologic a scos la iveală o substanță ce s-ar găsi în anumite pastile.

Dialogul dintre Margherita, tatăl său și polițist:

Polițist: „Dacă era iarbă, ieșea cannabis”

Ioniță: „De ce n-a ieșit iarbă, au ieșit doar pastilele?”

Polițist: „Nu a ieșit iarbă, doar pastilele acestea care nu știu ce înseamnă”

Margherita: „Pastile ce sunt din farmacie.”

Ioniță: „Pe tine te întreb, cum faci?”

Margherita: „Eu știu că sunt niște pastile din farmacie”

Ionuță: „Spune-mi ce?”

Margherita: ”Cevalcem” (?!?)

Ioniță: „OK”.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, fiind vorba de un accident fără victime, în care doar autovehiculele au fost avariate. Ulterior acestei discuții, jurnaliștii de la Cancan au luat legătura cu mai mulți specialiști pentru a descoperi medicamentul în cauză, dar se pare că acesta nu ar exista.

Comunicatul Poliției:

„Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Șincai.

Conducătorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Șincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată în documentul eliberat de autorități, potrivit evz.ro.