S-a aflat tot adevărul despre Ion Țiriac. Celebrul miliardar are loc în inima sa pentru o femeie cu totul specială. O iubește fără rezerve și necondițonat. Miliardarul român a avut o legătură specială cu aceasta.

Femeia din inima lui Ion Țiriac a fost mereu prezentă în viața sa. Ea s-a asigurat acesta nu a avut de suferit. Înainte de a ajunge la succes, fostul tenismen s-a confruntat cu numeroase dificultăți.

Cine este femeia pe care o iubește Ion Țiriac

Femeia pe care Ion Țiriac o iubește este sora sa. După ce și-a pierdut soțul, mama lui Ion Țiriac a început să lucreze într-o fabrică. Fiica ei cea mai mică s-a ocupat de fostul jucător de tenis. Rodica a avut grijă și de nepoții miliardarului. Ea a menținut legătura cu Ileana Lazariuc, chiar și după ce juniorul și-a refăcut viața.

În declarațiile sale, Ion Țiriac a menționat importanța relației sale cu sora sa mai mică. El a subliniat că aceasta a fost mereu prezentă în viața sa. El a exprimat recunoștința pentru implicarea și sprijinul necondiționat oferit de soră-sa. Acesta a remarcat că au fost o familie în care gesturile mici și implicarea erau mai importante decât expresiile sau cuvintele de afecțiune evidente. Astfel, relația lor a fost marcată de o conexiune profundă și de sprijinul constant acordat unul altuia.

A fost omul care a trăit viața doar pentru tenismen

„Am o soră, una mai mică. Eu eram un fel de macho pe vremea aia, după-aia mi-a trecut repede. Pe vremea aia, femeile erau cele care se ocupau de bucătărie, mai târziu se ocupau să facă și un copil, doi-trei, să propage rasa care era, cam așa era treaba între mine și soră-mea. Avea grijă de mine dintotdeauna. Soră-mea de la început până în ziua de azi mi-a fost omul care a trăit viața doar pentru mine. Noi am fost o familie în care nu te lua brațe maică-ta, taică-tu, doamne cât te iubesc, cât mi-ești de drag. Dar nu trebuia absolut nimic, pentru că le simțeai din elicopter despre ce era vorba într-o familie ca asta”, a spus miliardarul, potrivit europafm.ro.

A pierdut poziția de lider în topul celor mai bogați români

În ultimul an, Ion Țiriac a fost depășit în clasamentul celor mai bogați români. El și-a pierdut poziția de lider. Averea sa nu a suferit modificări semnificative, rămânând la 2 miliarde de dolari. În paralel, Daniel Dineș, fondatorul UiPath, l-a depășit, având o avere de 2,1 miliarde de dolari.

Daniel Dineș a fost anterior recunoscut în 2019 ca primul miliardar român în domeniul afacerilor cu roboți software. Doi ani mai târziu, averea sa era estimată la 6 miliarde de dolari doi. Cu toate acestea, la începutul acestui an, avere sa a scăzut la 1,6 miliarde de dolari. Cu ultima actualizare a clasamentului Forbes, a reușit să-l depășească pe afacerist. Ocupă acum primul loc la nivel național și locul 1457 în topul global al celor mai bogați oameni din lume. În comparație, fostul tenismen a coborât pe locul 1486.

Numele importante care au cei mai mulți bani

Topul celor mai bogați români mai include nume precum Dragoș Pavăl (1,7 miliarde de dolari), Ion Stoica (1,2 miliarde de dolari) și Matei Zaharia (1,2 miliarde de dolari).

Ion Țiriac, împreună cu cei trei copii ai săi, Ion Ion Țiriac, Karim Mihai Țiriac și Ioana Natalia Țiriac, a declarat că, deși are trei moștenitori legali, consideră că are în total 33 de copii și că își va împărți averea în 33 de părți egale.