Conform presei indiene, actrița Suhani Bhatnagar, care a interpretat versiunea mai tânără a personajului principal Babita Phogat în drama biografică „Dangal”, a murit brusc, la finele săptămânii trecute.

Potrivit informațiilor apărute în presa locală, Bhatnagar se simțea rău de mai mult timp și urma un tratament la Institutul de Științe Medicale All India (AIIMS) din capitala New Delhi, unde a încetat din viață.

Suhani Bhatnagar s-a stins la numai 18 ani! Totul a pornit de la reacția adversă a unui medicament

Suhani Bhatnagar
Suhani Bhatnagar (SURSA FOTO: Instagram)

Potrivit relatărilor, actrița fusese internată la AIIMS în urma reacției provocate de un medicament și era tratată pentru acumularea de lichid în corp, scrie AryNews.

Suhani Bhatnagar, care și-a făcut debutul pe marele ecran în anul 2016, alături de actori cunoscuți precum Aamir Khan și Sakshi Tanwar, a apărut anterior într-o serie de reclame. A ajuns la Bollywood datorită talentului ei actoricesc.

 ”Drum lin! O să ne lipsești”

 Pe rețelele de socializare au apărut numeroase mesaje care deplâng dispariția tragică a actriței.

”Drum lin! O să ne lipsești. Ne contaminai cu veselia ta și cu  bucuria de a juca”, a scris un fost partener de film al actriței Suhani Bhatnagar.

Doliu în lumea filmului! A murit actrița cunoscută dintr-un popular serial indian

Doliu în lumea filmului! În vârstă de 67 de ani, actrița Bhairavi Vaidya a dus in ultimele luni o luptă grea cu cancerul, scrie presa locală. Familia nu a făcut niciun anunț oficial, dar spitalul unde era internată a confirmat decesul.

Bhairavi Vaidya
SURSA FOTO: Instagram, Bhairavi Vaidya

Cu o carieră de 45 de ani in lumea filmului, actrița Bhairavi Vaidya a apărut ultima dată în emisiunea TV Nima Denzongpa. Actorul Surabhi Das, care a interpretat personajul titular din serial, a confirmat decesul fostei sale partenere de platou, spunând:

„Sunt foarte întristat de vestea morții ei Am avut împreună momente grozave în timp ce filmam. Era o fire veselă, optimistă și reușea să se facă plăcută de toți cei din jur”, relatează IndiaExpress.

A lucrat și în industria filmului gujarati

Asociația actorilor de film și televiziune din India a transmis condoleanțe familiei actriței:

„CINTAA transmite condoleanțe în urma dispariției lui Bhairavi Vaidya (membră a asociației 2005).” Actorul Pratik Gandhi și-a amintit de ea ca fiind o persoană „foarte afectuoasă”.

Pe lângă rolurile din industria filmului hindi și numeroasele emisiuni de televiziune, Bhairavi a lucrat și în industria filmului gujarati.

De asemenea, un cunoscut actor din India a murit în condiții suspecte

Actorul Mohan a decedat în condiții suspecte. Cadavrul său a fost găsit de localnici pe o stradă din apropierea templului Thiruparkundram, din Madurai.

Mohan
Mohan (SURSA FOTO: The Sun)

Actorul, în vârstă de 60 de ani, a jucat în numeroase comedii, mai mult în roluri secundare.

Rolul care i-a adus celebritatea fiind cel din filmul ”Apoorva Sagodharargal”, din 1989, potrivit Hidus Times. Potrivit informațiilor publicate de presa locală, localnicii i-au găsit cadavrul pe o șosea și au anunțat imediat poliția. Potrivit unor surse, actorul în vârstă de 60 de ani se chinuia să-și găsească de lucru și se confrunta cu o criză financiară.