Scandal imens între Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu. Ultimele ieșiri publice ale șefului statului l-au enervat la maxim pe șeful celor de la PSD.

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Iohannis!

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seară, că are impresia câteodată că preşedintele Klaus Iohannis i-ar fi luat locul în opoziţie.

„Iohannis continuă acelaşi tir asupra opoziţiei, câteodată cred că Iohannis mi-a luat locul, fiindcă el se crede în opoziţie, e totuşi preşedintele României, are toate pârghiile constituţionale, inclusiv guvernul său. E ruşinos din partea unei preşedinte că am ajuns în această situaţie, să coboare ştacheta atât de jos într-o luptă politică, care nu este a lui. Este o luptă politică între partide politice, preşedintele ţării are alt rol constituţional. E campanie electorală ce face preşedintele”, a susţinut Marcel Ciolacu la România TV.

El a spus că ieşirile preşedintelui Iohannis la televizor au şi un beneficiu pentru PSD, în ideea că nu mai este nevoie să facă sondaje de opinie, deoarece „este clar că PNL-ul stă prost în sondaje”.

„Şi PSD-iştii şi românii s-au obişnuit cu aceste atacuri. Mai mult, nouă, ca partid, ne-au adus şi un beneficiu, noi nu mai facem sondaje de opinie. Noi când îl vedem pe preşedinte că iese la televizor şi atacă PSD-ul, este clar că PNL-ul stă prost în sondaje, alt rol nu poate fi.

Am avut sondaje şi am văzut acest lucru, de câte ori ieşea, momentul acela era cel mai dificil pentru PNL. Acum, dacă iese în fiecare seară, înseamnă că stau foarte prost. Noi nu am mai făcut sondaje de ceva timp şi nici nu am de gând să fac. Eu îi înţeleg disperarea, este guvernul său, este partidul său”, a afirmat Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / Cornel Putan