Magda Catone a revenit pe micul ecran începând cu toamna trecută, interpretând unul dintre rolurile principale în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. După o absență de 12 ani de la proiectele TV, actrița reușește să împartă timpul între filmările pentru producția semnată de Ruxandra Ion pentru Antena 1 și proiectele sale în domeniul teatrului.

De asemenea, are planuri de a regiza spectacole. Ea are un masterat în Regie pe care l-a finalizat în 2019. Magda Catone deține și un masterat în Teologie. Actrița a demonstrat că vârsta nu este un obstacol atunci când îți urmărești visurile.

Magda Catone, o actriță de renume pe scena teatrului

Magda Catone este absolventă a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București. Ea are numeroase roluri în teatru și film la activ. Actrița a debutat în pelicula lui Lucian Pintilie, „De ce trag clopotele Mitică?”, încă din timpul facultății.

În serialul de comedie romantică de la Antena 1, Catone o interpretează pe Doina. Este vorba de mama personajului principal, care se implică și în alte aspecte ale vieții personajelor.

Magda Catone
Magda Catone/SURSA FOTO: Dreamtime

Experiență fabuloasă în lumea televiziunii

Despre revenirea sa în lumea televiziunii, Magda Catone declară că este o experiență fabuloasă, un exercițiu captivant, în special datorită atmosferei prietenoase din cadrul echipei și alături de colegii de filmare.

Actrița adaugă că este entuziasmată de noul sezon și îi așteaptă pe telespectatori în fiecare seară de vineri, la orele 20:30, pentru a urmări „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” pe Antena 1 și AntenaPlay.

În ciuda duratei filmărilor la serial, care depășesc 10 ore, actrița nu își neglijează angajamentele în proiectele de teatru.

Artista vrea să realizeze spectacole în calitate de regizor

Deși nu s-a implicat în noi roluri, planurile sale includ realizarea unor spectacole în calitate de regizor. Magda Catone împărtășește că este foarte preocupată de această perspectivă și exprimă dorința de a realiza câteva spectacole în calitate de regizor.

“A lăsat Dumnezeu să am timp și pentru serial și pentru teatru.

Sunt producții de teatru mai vechi, pe care încă pot să le onorez și mă gândesc să mai continui prin felul în care m-am pregătit și am și studiat, că am făcut masteratul în Regie, vreau să fac câteva spectacole ca regizor și mă preocupă foarte tare lucrul acesta”, a mai spus, pentru Impact.ro, Magda Catone.

De asemenea, actrița și fiul său organizează un eveniment cultural tradițional în memoria regretatului actor Șerban Ionescu. Acesta este intitulat „Festivalul de Teatru și Film Șerban Ionescu”.

El are loc la 2 Mai, în județul Constanța, în fiecare vară, în luna iulie. Festivalul aduce în prim-plan diverse manifestări culturale.