Magazinul are 1.300 de metri pătrați şi este împărţit pe zone de interes, cum ar fi studio foto, spaţiu expoziţional, loc de relaxare – acvariu şi bibliotecă foto, spaţiu creativ şi un loc de joacă pentru copiii clienţilor care vizitează locaţia. De asemenea, cuprinde o gamă de 5.000 de produse.
"F64Studio îşi propune să aprofundeze necesităţile fotografilor, punându-le la dispoziţie orice material, de la un simplu trepied la cele mai performante aparate şi accesorii pentru studio. Datorită personalului specializat, vă putem consilia şi învăţa despre rolul unui filtru de polarizare, dar şi despre o cameră compactă, potrivită pentru distracţie", declara Marian Alecsiu, Manager General.
El a adăugat că, prin deschiderea celui mai mare magazin foto din sud-estul Europei, F 64 va putea să atingă în 2012 vânzări de 17,5 milioane de euro. Pentru acest an, F 64 Studio estimează atingerea unei cifre de afaceri de 14 milioane de euro, în creştere cu 23% faţă de 2010.
În prezent, retailerul are 92 angajaţi care îşi desfăşoară activitatea în două sedii, la care se adaugă şi acest magazin. F 64 este şi administratorul magazinului Nikon din Romania, situat în Băneasa.
Conform datelor GfK, piaţa foto din România a ajuns la 9 milioane de euro crescut  în primul trimestru al acestui an, cu 3 milioane de euro mai mult față de aceeași perioadă din 2010.