Mădălin Ionescu a spus totul despre relația cu Cristina Șișcanu: Niciodată nu ne-am gândit serios la separare

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Chiar dacă dau și peste momente mai neplăcute, aceștia reușesc să treacă, împreună, peste orice.

Prezentatorul TV precizează că au existat divergențe între ei, dar nu s-a pus niciodată problema de separare. Mădălin Ionescu spune că nu a plecat niciodată de acasă și nu s-au jignit.

„Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare.

Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci”, a spus pe rețelele de socializare Mădălin Ionescu.

Care sunt ingredientele pentru o căsnicie fericită

Prezentatorul TV le-a spus fanilor și care sunt ingredientele pentru o căsnicie fericită. Mădălin Ionescu este de părere că ”comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe pertenerei/ partenerului, absența jignirilor” sunt necesare dacă vrei un mariaj fără probleme.

Ce l-a atras la Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu s-a căsătorit cu Cristina Șișcanu în urmă cu zece ani. Recent, acesta a povestit pe rețelele de socializare ce l-a atras cel mai mult la partenera lui de viață.

„Inteligența reală, umorul, pasiunea pentru meseria de jurnalist și, nu în ultimul rând (de fapt în primul rând), o senzualitate debordantă”, a dezvăluit Mădălin Ionescu pe contul său de Instagram.

Ce părere are acesta despre vaccinarea anti-COVID

Mădălin Ionescu a povestit că nu este împotriva vaccinării, însă a ales să nu facă acest pas deoarece a avut câteva probleme cu serurile anti-gripale pe vremea când era copil.

„Eu nu prea cred că aceste substanțe experimentale sunt vaccinuri. Sunt seruri anti-gripale, sunt niște seruri, dar nu prea sunt vaccinuri.

Adică nu prea se potrivesc cu definiția vaccinului. Sunt pro-vaccinare, sunt pro-știință, am însă o situație personală, am făcut boala serului în copilărie de la niște seruri anti-gripale și pentru mine ar fi foarte complicat.

Adică aș risca enorm”, este părerea lui Mădălin Ionescu despre vaccinurile anti-coronavirus.