Ludovic Orban, scandal monstru: Sunteți o slugă mai mare ca Băsescu

Ludovic Orban, scandal monstru: Sunteți o slugă mai mare ca Băsescu
Se încinge campania electorală! Pe ultima sută de metri, premierul Ludovic Orban a avut parte de un episod mai puțin plăcut chiar înaintea votului pentru alegerile locale. El a fost certat în plină stradă.

Au sărit la Orban! Băsescu și Ponta au fost și ei direct vizați în discursul unui român nemulțumit de prestația PNL și a premierului României. Mai mult chiar, lui Orban i s-a reproșat că este o slugă și un trădător.

Totul s-a petrecut la Cluj, unde premierul Ludovic Orban a fost certat în plină stradă. Liderul PNL se afla în acest oraș pentru a-l susține pe Emil Boc, candidat la încă un mandat la Primăria Cluj.

„Sunteți o slugă mai mare ca Băsescu și un trădător mai mare ca Ponta”, i-a spus activistul Călin Mărincuș lui Orban. Acesta l-a acuzat că a distrus economia, dar și că îmbolnăvește copiii obligându-i să poarte măști. Același Mărincuș i-a reproșat lui Orban că lupta dintre USR și PNL e doar de fațadă în Cluj, în condițiile în care USR și PNL susțin același candidat la Primăria Capitalei, susține sps.ro.

El s-a aflat în județul Cluj și pentru a lansa două proiecte importante de infrastructură rutieră și pentru a vizita amplasamentul proiectului Spitalului Regional de Urgență din Florești. Cu această ocazie el a susținut că judeţul Cluj este „cu vârf şi îndesat” pe harta investiţiile care vor fi sprijinite de Guvern.

„Reamintesc că în următorii ani planul nostru de relansare economică şi investiţii este un plan ambiţios care se bazează pe investiţii fără precedent în infrastructura de transport, în înfrastructura energetică, în infrastructura de comunicaţii, în infrastructura de sănătate, în infrastructura educaţională. Toate aceste investiţii sunt fundamentale pentru a asigura suportul dezvoltării economice a României. Şi în mod evident Clujul este cu vârf şi îndesat pe harta acestor investiţii care vor fi sprijinite de Guvern şi aici vreau să mai spun o dată că avem o colaborare excepţională, atât cu Primăria municipiului Cluj Napoca condusă de Emil Boc,care ştie ce înseamnă guvernarea şi este mult mai uşor să găsească cele mai bune modalităţi de parteneriat, de asemenea, cu preşedinţia Consiliului Judeţean şi de altfe Clujul are şi un ministru în Guvern, care oricând e vreo problemă pentru Cluj este pusă pe masa guvernului cu celeritate”, a mai transmis Ludovic Orban.

Etichete: , ,
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook