Au sărit la Orban! Băsescu și Ponta au fost și ei direct vizați în discursul unui român nemulțumit de prestația PNL și a premierului României. Mai mult chiar, lui Orban i s-a reproșat că este o slugă și un trădător.

Totul s-a petrecut la Cluj, unde premierul Ludovic Orban a fost certat în plină stradă. Liderul PNL se afla în acest oraș pentru a-l susține pe Emil Boc, candidat la încă un mandat la Primăria Cluj.

„Sunteți o slugă mai mare ca Băsescu și un trădător mai mare ca Ponta”, i-a spus activistul Călin Mărincuș lui Orban. Acesta l-a acuzat că a distrus economia, dar și că îmbolnăvește copiii obligându-i să poarte măști. Același Mărincuș i-a reproșat lui Orban că lupta dintre USR și PNL e doar de fațadă în Cluj, în condițiile în care USR și PNL susțin același candidat la Primăria Capitalei, susține sps.ro.

El s-a aflat în județul Cluj și pentru a lansa două proiecte importante de infrastructură rutieră și pentru a vizita amplasamentul proiectului Spitalului Regional de Urgență din Florești. Cu această ocazie el a susținut că judeţul Cluj este „cu vârf şi îndesat” pe harta investiţiile care vor fi sprijinite de Guvern.

„Reamintesc că în următorii ani planul nostru de relansare economică şi investiţii este un plan ambiţios care se bazează pe investiţii fără precedent în infrastructura de transport, în înfrastructura energetică, în infrastructura de comunicaţii, în infrastructura de sănătate, în infrastructura educaţională. Toate aceste investiţii sunt fundamentale pentru a asigura suportul dezvoltării economice a României. Şi în mod evident Clujul este cu vârf şi îndesat pe harta acestor investiţii care vor fi sprijinite de Guvern şi aici vreau să mai spun o dată că avem o colaborare excepţională, atât cu Primăria municipiului Cluj Napoca condusă de Emil Boc,care ştie ce înseamnă guvernarea şi este mult mai uşor să găsească cele mai bune modalităţi de parteneriat, de asemenea, cu preşedinţia Consiliului Judeţean şi de altfe Clujul are şi un ministru în Guvern, care oricând e vreo problemă pentru Cluj este pusă pe masa guvernului cu celeritate”, a mai transmis Ludovic Orban.

2 comentarii

  1. #1

    Un cretin arunca o puatra intr-un lac si un alt cretin de la capital.ro sare dupa ea sa o scoata
    …..si sa comenteze faptul. Chiar sunt curios care este cretinul de ka capital.ro… Mda! Andone! De ce iare nu na mira?

  2. Sa înțeleg ca județele pnl-ului vor avea bani de investiții iar celelalte nu ?Pardon ,uitasem ca voi sunteți cu partidul vostru nu cu tara nimanui (a strainilor),cum și Iohanis e cu guvernul lui nu al României.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.