Toată lumea îl cunoaște pe Florin Călinescu. În acest moment, îndrăgitul actor este jurat la „Românii au talent”, alături de Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre.

Despre banii pe care îi încasează în acest moment vedeta de la Pro TV nu se știu foarte multe detalii. Un episod, consumat prin 2004, a indicat, însă, care a fost suma care a intrat în buzunarului celebrului actor. Astfel, în urma prestației din serialul de comedie “Tanti Florica, unde jucat rolul personajului principal de travesti, a primit, oficial, 250.000 de lei. În plus, actorul a mai obținut şi de la Teatrul Mic suma de 50.079 lei ca angajat şi 11.796 lei din diverse colaborări.

Florin Călinescu are, însă, propria firmă, și anume „Florin Călinescu Media Impex SRL”,. Acersta se ocupă cu activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune. Anul 2017 a fost unul extrem de benefic pentru celebrul om de televiziune. Prin firma sa Florin Călinescu Media Company IMPEX SRL, el a declarat că avut un profit net de 1.345.778 de lei, potrivit datelor declarate la Fisc. Conform Registrului Comerţului, în acest moment, Florin Călinescu figurează ca asociat în nouă societăţi comerciale, din care două sunt în faliment şi una în lichidare

O declarație depusă de acesta pe vremea când era director la Teatrul Mic, a indicat că Florin Călinescu deține trei terenuri în Brașov și Argeș, două apartamente în București, unul în Timișoara, dar și o casă de vacanță în Poiana Brașov.

El deține afaceri în mai multe domenii, cum ar fi: optica, imobiliare și restaurante.