Probleme pentru Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte al PNL!

I-a fost spart contul de Facebook lui Rareş Bogdan?

Miercuri seara, liberalul a anunţat că a avut o problemă cu contul său de Facebook şi toate postările mai recente de 24 mai au fost şterse. Rareş Bogdan nu a oferit detalii despre ce s-a întâmplat. Una dintre explicaţii ar putea fi că o persoană rău-intenţionată a obţinut controlul asupra contului său de socializare şi a sters respectivele postări.

“Am avut o problema cu pagina de Facebook și s-au șters toate postările până in 24 Mai. Voi încerca sa le recuperez și sa le repostez. Îmi cer scuze. Numai bine tuturor”, a scris Rareş Bogdan, miercuri seara.

Comentariul la această postare care a adunat cele mai multe aprecieri din partea internauţilor a fost unul în care o persoană îi transmitea ironic politicianului: “Vezi poate o găsești pe aia cu eliminarea pensiilor speciale in 30 de zile…”

Rareş Bogdan, propunere de comasare a MAI cu Ministerul Transporturilor

În weekend, Rareş Bogdan a mers la Conferinţa de alegeri a PNL Sălaj, filială condusă de ministrul de Interne, Lucian Bode.

“Eu am spus – sper ca de data asta să nu se mai creeze un Breaking News, nu-mi doresc – am spus că, la un moment dat, poate ar trebui să facem un minister al Transporturilor Interne, adică un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună, pe care să-l conducă un singur om, dar asta pentru că Lucian a făcut lucruri bune, nu pentru că cei de acum nu fac lucruri bune, Doamne fereşte, ci pentru că Lucian a făcut lucruri grozave acolo”, a spus atunci Rareş Bogdan.

Lucian Bode a reacţionat ulterior şi spune că totul a fost în spirit de glumă.

“Eram pe scenă. Eu vă cunosc pe toţi şi ştiu că nu plecaţi după fentă. A fost o glumă. Dumneavoastră aţi înţeles foarte bine că a fost o glumă. Sunt câţiva care nu au înţeles. A fost o glumă într-un moment din weekend, când noi ne alegeam conducerea filialei Sălaj şi aşa a considerat dumnealui să facă o glumă.

Încă o dată, Ministerul Afacerilor Interne este o instituţie fundamentală în arhitectura de securitate a statului român. Nu putem să ne permitem nici măcar, aşa, dezbateri de genul celor demarate în zona online de desfiinţare, citez, a Ministerului Afacerilor Interne”, a declarat Bode.

Sursa foto: Capital