Lovitură pentru Ludovic Orban! Președintele PNL a pierdut sprijinul filialei de la Cluj, una din cele mai puternice a partidului.

Primarul Clujului, Emil Boc, își exprimă fățiș sprijinul față de Florin Cîțu, în bătălia pentru șefia PNL.

Boc, considerat în acest moment a fi una din vocile grele din PNL, a dezvăluit că nu are în plan să candideze pentru o funcție de conducere.

Lovitură pentru Ludovic Orban! ”Florin Cîțu este viitorul”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că, în opinia sa, Florin Cîţu este ”omul care poate duce partidul la nivelul următor”, argumentând că acesta ”inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare”.

”Din punctul meu de vedere, nu cred că mai este un secret pentru nimeni mă bucur de faptul că premierul României, Florin Cîţu, şi-a anunţat candidatura. Cred cu sinceritate că este omul care poate duce partidul la nivelul următor, mulţumindu-i domnului Orban pentru lucrurile bune pe care le-a făcut, dar, în politică, întotdeauna, discutăm despre viitor, iar Florin Cîţu poate reprezenta viitorul pentru PNL, cu o echipă puternică cu toţii membrii PNL, pentru că inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare şi cred eu că cu el preşedinte PNL şi România va avea de câştigat”, a declarat Emil Boc, duminică, la finalul Consiliului Naţional al PNL.

”Va câştiga această luptă Partidul Naţional Liberal”

El a precizat că a discutat cu Florin Cîţu despre proiectele pe care le are în vedere legate de partid, informează g4media.ro.

Boc a subliniat, totodată, că lupta internă din partid va fi câştigată de PNL, întrebat dacă va câştiga Cîţu competiţia la şefia formaţiunii.

„Va câştiga această luptă Partidul Naţional Liberal, cu Florin Cîţu preşedinte”, a completat liderul PNL.

Întrebat la ce funcţie va candida, Boc a spus: „La nicio funcţie”.

Trebuie amintit că Boc a ajuns în PNL după ce liberalii au fuzionat cu fostul partid PDL.