Lovitură pentru italieni! Dennis Man a ieșit din lotul Parmei. Fotbalistul are COVID-19

Antrenorul Enzo Maresca a recent că lotul cu care Parma se va deplasa pentru următorul meci de campionat. Totuși, pe listă nu apare și Dennis Man, conform digisport.ro

De asemenea, clubul a anunțat în aceeași zi pe site-ul oficial că un jucător al echipei a fost depistat cu COVID-19 și este asimptomatic.

Parma are programat încă un meci de campionat la finalul acestei luni

„Apreciem că fotbalistul depistat pozitiv cu COVID-19 raportat de club în urmă cu numai câteva minute nu este altcineva decât românul”, a transmis Parma Live după ce a făcut o scurtă radiografie a lotului de jucători pentru întâlnirea cu Ternana.

Chiar dacă gruparea din Serie B nu a specificat numele fotbalistului depistat cu COVID-19, jurnaliștii de la Parma Live susțin că Man este cel care a fost testat pozitiv. Amintim că Dennis Man a jucat în toate cele trei meciuri ale naționalei României de la începutul lunii septembrie și a bifat 84 de minute în ultimul joc al Parmei, cel cu Cremonese (1-2), de duminică.

Totodată, Parma are programat încă un meci de campionat la finalul acestei luni, contra celor de la Pisa, în ziua de 26 septembrie. Pentru partida cu Ternana, Parma are mai multe probleme de efectiv, antrenorul Enzo Maresca având doar doi mijlocași la dispoziție, potrivit sursei menționate.

Amintim că Dennis Man a mai avut COVID-19 atunci când evolua pentru FCSB, fiind declarat pozitiv în urmă cu un an de zile.

Mesajul Parmei pentru Dennis Man

Amintim că Dennis Man a împlinit luna trecută 23 de ani. La momentul respectiv, Parma i-a adresat un mesaj special cu ocazia aniversării.

„La mulți ani lui Dennis Man care împlinește astăzi 23 de ani! Trimiteți urările voastre superstarului român!”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Dreamstime