În interviul acordat la începutul anului lui Oprah Winfrey, Meghan Markle a susținut că viața pe care a dus-o în Familia Regală a împins-o la gânduri de sinucidere, deoarece „nu era protejată”. Meghan și soțul ei, Prințul Harry, au afirmat că s-au simțit în permanență „prinși” ca-n menghină în instituția Casei Regale.

Ducesa de Sussex a susținut chiar că a trăit un soi de „prizonierat fizic” pentru că i-au fost confiscate pașaportul și permisul de conducere, scrie Express.co.uk.

Comentatorul regal Emily Andrews a vorbit recent despre ducesa de Sussex, explicând ce ar fi deranjat-o foarte mult pe Meghan.

”Ea își controla singură imaginea și blogul ei de lifestyle, putea beneficia gratuit de tot felul de articole de modă și își făcea publicitate în toate revistele. Nu-i așa că e minunat? Dar, dintr-odată, s-a trezit în această presiune necruțătoare și în lumina reflectoarelor pentru că a intrat în cea mai faimoasă familie din lume”.

Faptul că alții începeau să dețină controlul asupra vieții ei a pus capac

„Deodată s-a trezit că nu-și mai poate controla imaginea. Și asta chiar a supărat-o. Pe de altă parte, putem admite că trebuie să fi fost incredibil de dificil și stresant pentru ea”, a continuat Emily Andrews.

Ducesa de Sussex a jucat în serialul ”Costume” din 2011 până în 2018. După ce a apărut în 108 episoade, Meghan a părăsit serialul pentru a se concentra pe nuntă și pe viața în Familia Regală.

De ce este acuzată Meghan

Zilele trecute, Meghan Markle a fost acuzată că, deși s-a lepădat de titlul regal, se folosește în continuare de el. Presa a aflat că Meghan a sunat câțiva senatori republicani pe numerele lor private pentru a-i îndemna să voteze în favoarea concediului parental plătit. Soția prințului Harry, cunoscută pentru activismul politic, le-a sunat pe senatoarele republicane Susan Collins și Shelley Moore Capito. Cele două au declarat că au fost șocate de faptul că Meghan și-a folosit titlul regal pentru a face lobby pentru cauza ei.