Lovitură dură pentru Kate și Meghan! Cine este preferata ei din familie

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este ajutată să treacă peste moartea soțului ei de către nora ei preferară, Sophie Wessex. Soția prințului Edward, fiul ei, a devenit una dintre cele mai apropiate confidențe ale reginei și și-a asumat sarcina de a se asigura că monarhul este bine îngrijit de la decesul ducelui de Edinburgh în urmă cu două luni, potrivit The Sun.

Un curtean a precizat presei, referitor la o întrebare cu privire la cine este copilul preferat al Majestății Sale, el a răspuns că niciunul, preferată ei fiind nora sa.

Ce spune expertul regal

Comentatorul regal Duncan Larcombe a susținut această declarație, explicând că „Sophie Wessex a apărut ca„ stânca ”improbabilă a reginei pe măsură ce monarhul se adaptează la viață fără prințul Philip. Soția prințului Edward și-a făcut – potrivit surselor – misiunea personală de a se asigura că Majestatea Sa este pe deplin sprijinită de familie „.

Larcombe a continuat să sublinieze că „De la moartea ducelui, în aprilie, Sophie a condus cele 10 mile de la Parcul Bagshot până la Castelul Windsor la fiecare câteva zile și în majoritatea weekendurilor pentru a petrece timp social distanțat cu Majestatea Sa. Și în zilele în care nu poate ajunge acolo în persoană, ducesa de Wessex și-a propus să-și cheme soacra cel puțin o dată pe zi „.

În timp ce s-a raportat că vărul reginei Elisabeta, ducele de Kent, va interveni pentru a ocupa rolul interpretat de obicei de prințul Philip la ceremonia Trooping the Color sâmbătă, potrivit lui Larcombe, „departe de camere, Sophie este de așteptat să o însoțească pe regină pe parcursul zilei.”

Potrivit Vanity Fair, relația și afecțiunea dintre cele două s-a consolidat în timpul plimbărilor prin Parcul Windsor, efectuate în timpul pandemiei.

”La fel ca majoritatea familiilor, în timpul carantinei totale, Majestatea Sa nu a putut să-și vadă nora preferată, dar, odată cu relaxarea restricțiilor, Sophie a făcut parte din puținii oameni care intrau în contact cu regina”, spune Duncan Larcombe.

Prințul Edward și Sophie au început să se întâlnească pentru prima dată în 1993 și s-au căsătorit șase ani mai târziu. O sursă a declarat presei: „Edward s-a căsătorit cu cineva pentru care mama lui are o mare afecțiune. Sophie este mult mai mult decât o nora, mai mult o fiică. ” Ei au adăugat că soțul ei este, de asemenea, „o companie foarte bună” și „mult mai relaxat decât apare în public. Și spre deosebire de restul, el nu-i cere nimic și nici nu așteaptă lucruri de la ea ”.

Sursă foto: Dreamstime